Skip to main content

Lid worden

De NVvT is een vereniging van halen en brengen, voor en door onze leden. Iedere, daartoe opgeleide, trainingsacteur die zich beroepsmatig bezighoudt met het vak van trainingsacteur, kan lid worden van de NVvT.

Wil je lid worden? Lid zijn kost €120 per jaar, excl. 21% BTW. Hier krijg je alles voor wat je nodig hebt om als zelfstandig ondernemend trainingsacteur optimaal te functioneren.


Als NVvT-lid:

  • kun je kosteloos deelnemen aan vakgerichte workshops en lezingen
  • kun je kosteloos deelnemen aan netwerkbijeenkomsten, borrels en andere activiteiten, zoals ‘de Dag van de Trainingsacteur’.
  • krijg je een eigen profiel in ons openbare online ledenbestand met NVvT-leden, wat ook je online vindbaarheid verbetert
  • word je via e-mail actief op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen op ons vakgebied
  • ben je automatisch, en kosteloos, lid van ZZP Nederland.

    Hier kun je terecht voor eerstelijns juridisch, financieel en fiscaal advies, incassodiensten, verzekeringen en informatie over bijv. de ZZP Nederland netwerkbijeenkomsten

  • heb je toegang tot de NVvT-groep op LinkedIn met 880 leden
  • heb je toegang tot ons besloten ledengedeelte op deze site

Ja, ik wil…

Lid worden van de NVvT? Vul hiervoor het aanmeldingsformulier in met je gegevens!Hieronder vind je nog wat praktische informatie over de aanmelding en de procedure.

Aanmelding en procedure

Vanzelfsprekend zijn we vooral benieuwd naar je motivatie om lid te worden van de NVvT. Wat verwacht je van ons, wat hoop je bij ons te vinden, maar ook: wat heb jij de vereniging te bieden? Ook kijken we naar zaken als opleiding en ervaring.

Het werkt prettig en efficiënt als je de vragen zorgvuldig beantwoordt en een uitgebreid en compleet CV bijvoegt.

We zullen je aanmelding onder andere spiegelen aan het Profiel Trainingsacteur.

Dit Profiel heeft de NVvT begin 2015 in samenspraak met haar leden en diverse marktpartijen ontwikkeld en vastgesteld. We hanteren het Profiel niet als selectie-instrument, maar als richtlijn.

Uiteindelijk zijn we vooral geïnteresseerd in wie jij bent als trainingsacteur. Het is mogelijk dat we je per e‑mail of telefonisch aanvullende vragen stellen ter verheldering.

We kijken uit naar je aanmelding en de kennismaking!

Na toelating als lid ontvang je onder meer een eigen account voor de website, waarmee je toegang krijgt tot het besloten ledendeel met aanvullende artikelen, documenten, verslagen en functies zoals het prikbord met vraag en aanbod, de zeepkist en media.

Het verzoek is om dan ook een persoonlijke profielpagina aan te maken. Hierop kun je aangeven wat je achtergrond, ervaring en eventuele specialisaties op het gebied van trainingsacteren zijn.