Honorering achteraf

Tja, werken met een trainingsacteur, zal ik het doen? 
Trainers, coaches, mediators, psychologen-assessors, speelt die vraag bij u?
Maak dan nu kennis met een initiatief van de NVvT:  honorering achteraf

Een groot aantal leden van de NVvT is jaarlijks 2 dagdelen beschikbaar voor een aantrekkelijke kennismaking met ‘het werken met een trainingsacteur’. U kunt een trainingsacteur kiezen uit de profielen op de site van de NVvT.   Deze trainingsacteur kunt u rechtstreeks benaderen om een dagdeel met u samen te werken. Mocht een trainingsacteur er voor gekozen hebben om niet beschikbaar te zijn dan ziet u dit op de desbetreffende profielpagina. Vóóraf aan de training kunt u overleggen met de trainingsacteur over de bijdrage waar u behoefte aan heeft.

De trainingsacteur kan u in een oriënterend gesprek, desgewenst, adviseren over onder andere de rolverdeling tussen u beiden en de mogelijke inzet van specifieke werkvormen. En u maakt afspraken over zaken als dag, plaats, tijd, voorbereiding, casuïstiek, dresscode enz.
De waardebepaling van de bijdrage die u van de trainingsacteur vraagt, is - achteraf - aan u. U bepaalt dus zelf, na afloop van de training, coaching of het assessment wat u de bijdrage van de trainingsacteur waard vindt. Met andere woorden: u bepaalt achteraf het honorarium dat u bereid bent te betalen. Vervolgens betaalt u het honorarium rechtstreeks aan de trainingsacteur.

Met dit initiatief wil de NVvT trainers, coaches en assessors op een aantrekkelijke en laagdrempelige manier kennis laten maken met het werken met een trainingsacteur en er de toegevoegde waarde ervan laten ervaren. Ook willen we op deze bijzondere manier zicht krijgen op de waardering in de markt voor trainingsacteren. In figuurlijke zin: hoe waardeert u de bijdrage van een trainingsacteur aan uw training, coaching of assessment? En in letterlijke zin: welk honorarium bent u bereid te betalen voor de professionele bijdrage van een specialist: de trainingsacteur als opleidingspartner?

Vagen en/of opmerkingen over dit initiatief kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.