Skip to main content

Bestuursleden gezocht

Het bestuur van de NVvT  zoekt versterking. Dit jaar zal Timon Blok na 5 jaar stoppen als voorzitter van de NVvT. En Mieke Bouwens neemt tijdelijk de functie waar van penningmeester, maar doet dit tot aan de zomer. Kortom, nieuwe bestuursleden zijn van harte welkom. 
Het bestuur vergadert gemiddeld één keer in de 6 weken, en heeft daarnaast onderling contact als er urgente zaken spelen. We houden ons bezig met verschillende zaken: het contact met de verschillende commissies, overleg met externe partijen zoals de BOACT en ZZP-Nederland, het ontwikkelen van lange-termijnbeleid om de vereniging goed aan te laten sluiten bij ontwikkelingen in de markt, en natuurlijk alle lopende zaken die nodig zijn om een vereniging goed te laten functioneren.
Voor haar werk ontvangen de leden een vacatievergoeding van € 50,- per bestuursvergadering. 
Wil je meer weten wat het inhoudt om bestuurslid te zijn? Kom dan een keer vrijblijvend een kijkje nemen bij een van onze vergaderingen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-51604554