Boertien Vergouwen Overduin

Website:https://www.bvo.nl/training/starten-als-trainingsacteur.html?tab=algemeen
Contactpersoon:dhr. Sven Tump (directeur)
Plaats:diverse locaties
Kosten voor de Basisopleiding:
(prijs van 2020)
€3292,50 excl BTW
Inclusieve Extra’s: ---
Duur / aantal dagen:5 dagen in 3 maanden
Stage:nee
Aantal deelnemers:?
Docenten:diverse trainers en trainingsacteurs
Inhoud / Onderwerpen:

Casussen spelen en feedback geven. Psychologische, zakelijke en spelmatige kant van het vak worden belicht (volgens de trainers)

Toelatingseisen:HBO-niveau
Certificaat of Diploma of ?:Certificaat
Vervolgopleiding?:nee
Reviews NVvT - leden:
Jaar: 2008
Waardering (schaal 0-100): 65
Review:

Deze opleiding bestaat niet meer, want Boertien bestaat niet meer. Ik weet niet of deze is overgenomen door BVO. De opleiding was ontworpen door 2 trainingsacteurs en deze doceerden ook. Het zat goed in elkaar per onderwerp en met oefeningen. Ze hadden oefenmateriaal niet in boekjes maar op kaarten en het kwam heel creatief over. De didactische vaardigheden van deze 2 trainingsacteurs waren minder ver, daar viel ik over. De begeleiding van mij was onder de maat. Ik ben blij dat ik een post hbo opleiding heb kunnen doen, maar ik heb het meeste in de praktijk geleerd. “Machteld, Amsterdam”

Jaar: 2008
Waardering (schaal 0-100): 55
Review:

Nadat ik de opleiding bij WWLA had gedaan realiseerde ik me  hoe beroerd de opleiding van Boertien was. Ik weet niet meer precies wat we daar gedaan hebben. Ik geloof een casus lezen en dat spelen (met de bijbehorende verwarring wie wat doet en waarom) en dan feedback regeltjes toepassen (met dezelfde verwarring). Er werd niet gekeken naar jou als mens, deelnemer, trainingsacteur. Zelf ingenomen trainers!!! De organisatie was duidelijk met commerciële doeleinden bezig ipv met mensen opleiden. “MAGS”

Jaar: 1999
Waardering (schaal 0-100):
Review:

Ik geef nu zelf als trainer de vijfdaagse Starten als trainingsacteur voor Boertien. Ik vind het een goed programma. Ik geef een dergelijke training soms ook aan eigen klanten, in groepjes of 1 op 1. “Shanti Koenen-Sonnenveld”