Dagvoorzitter Myrthe Meurders in gesprek met Zora

MyrtheMeurders   Zora

“De herkenning en confrontatie die de acteurs aan de dag leggen is vaak met humor, soms pijnlijk, en het is zo veel leerzamer dan erover blijven praten!”

De dagvoorzitter zorgt dat iedereen zich vrij voelt mee te doen en weet als geen ander hoe mensen te activeren. Zij vindt de juiste toon en stelt de juiste vragen op het juiste moment. De dagvoorzitter is ook de Master of Ceremony, die zorgt dat de dag volgens plan verloopt. Zij kondigt sprekers aan en breekt ze waar nodig af, met vriendelijke doch harde hand. Zij verbindt alle programmaonderdelen, houdt de dag op schema en weet wanneer dit te doen op een zakelijke toon of wanneer te kiezen voor meer show.

Over Myrthe Meurders

Myrthe Meurders is een ervaren dagvoorzitter en gespreksleider en werkt ook als coach en trainer voor het onderwijs. Haar expertise is communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Ze begeleidt scholen op het gebied van beter communiceren en samenwerken. Zowel met elkaar, met leerlingen als ook met bijvoorbeeld ouders. Daarbij maakt ze regelmatig gebruik van trainingsacteurs.

Ze heeft jarenlang improvisatietheater gedaan, dus soms zelf in een rol kruipen vindt ze ook heerlijk!