Bestuur

De NVvT-bestuursleden bespreken, naast hun werk als trainingsacteur en hier en daar een vleugje privéleven, eens per zes weken de lopende zaken en ‘hot topics’ binnen de vereniging. 

Ze maken graag tijd voor jou als lid, als je vragen hebt, ideeën, of als je wilt deelnemen aan een goed idee. 

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bereik je het hele bestuur in één keer.

Het bestuur bestaat uit:

Timon Blok – Voorzitter
Walter Jansen-Gorter Pennningmeester
Herman Kamphorst - Secretaris
Claudia van MechelenAlgemeen lid

 


 ella-veldman-penningmeester-nvvt

Timon Blok
Voorzitter (Penningmeester)

 

 

Waarom de NVvT?
Het vak van trainingsacteur is volop in beweging, niet alleen inhoudelijk, maar ook zakelijk. Hoe houden we ons vakgebied relevant in de 21e eeuw? Hoe gaan we om met zakelijke, technologische en didactische ontwikkelingen in de markt? Dit vraagt om een open blik, een kritische houding, en een inspirerende omgeving waar we met elkaar ons vak verder kunnen ontwikkelen. Ik ben er van overtuigd dat we over vijftig jaar volkomen ander met trainingsacteren omgaan dan vandaag de dag. De NVvT is bij uitstek een vereniging waar over dit soort ontwikkelingen gesproken kan worden, en waar we met elkaar ons vakgebied kunnen laten groeien. 

Waar sta je voor?
Kritisch, analytisch, gericht op het ontwikkelen van nieuwe werkvormen, inspiratie opdoen bij aanverwante vakgebieden. De mooiste tekst over leren en ontwikkelen: Hij die de ander kent is intelligent, hij die zichzelf kent is verlicht.  Hij die de anderen overwint is sterk, hij die zichzelf overwint is de kracht (Lao Tse)
 
Wat vind je het leukst aan je functie?
Ik vind het leuk om dingen in beweging te krijgen. Ik zie mogelijkheden om ons vakgebied nog sterker te maken, en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. 


 

 

Herman Kamphorst
Secretaris

Bestuurstaken:

    * Notulen

    * Algemene zaken

   
   

Waarom de NVvT?
Ik ben vanaf het begin lid van de NVvT.  Belangrijke reden was om samen met collega's uit te wisselen over het vak en alles wat daarbij komt kijken. Gaandeweg is de vereniging gegroeid tot een levendige- en betekenisvolle organisatie waar ik me bij betrokken voel. 

Waar sta je voor?

Mijn motto is: Samen sta je sterker. Mijn streven is om ons gezamenlijke belang te ontwikkelen.

Wat vind je het leukst aan je functie?

Samen met de andere bevlogen bestuursleden mee te denken, ontwikkelingen te volgen en te bespreken. 


 
Wil je meer weten over de bestuursleden, hun taken en portefeuilles? Of wil je hun je mening laten horen?

CONTACT!