Bestuur

De NVvT-bestuursleden bespreken, naast hun werk als trainingsacteur en hier en daar een vleugje privéleven, eens per zes weken de lopende zaken en ‘hot topics’ binnen de vereniging.  Ze maken graag tijd voor jou als lid, als je vragen hebt, ideeën, of als je wilt deelnemen aan een goed idee. 

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bereik je het hele bestuur in één keer.

Sinds maart 2016 bestaat het bestuur uit:


 

 harry muller

Harry Muller
Voorzitter

Bestuurstaken:

 • voorzitter
 • ledenadministratie (royement)
 • externe vertegenwoordiging
 • bestuurscontacten (o.a. ZZP-Nederland, BOACT, Nobtra)

Waarom de NVvT?
Als zelfstandig trainingsacteur sta je er vaak alleen voor. Daar heb je voor gekozen. De NVvT is onmisbaar in het samenbrengen van de trainingsacteurs. Om kennis uit te wisselen, bezig te zijn met de inhoud van het vak en je bekwaamheid als ondernemer verder te vergroten. Daarnaast kun je in gezamenlijkheid meer bereiken bij partijen die met ons (vak) te maken hebben en er invloed op hebben.

Waar sta je voor?
Transparantie, verantwoordelijk, enthousiasmeren en, uiteraard, het vervullen van de functie van voorzitter.

Wat vind je het leukst aan je functie?
Dat ik als voorzitter bij andere partijen echt iets betekenen kan voor de leden. En, laat ik eerlijk zijn, de waardering die ik daarvoor ontvang. Daarnaast: dat ik in samenwerking met de andere bestuursleden en niet in de laatste plaats de commissies een actieve vereniging “in de lucht” houd.


 

 marius schalkwijk

Marius Schalkwijk
Algemeen bestuurslid

Bestuurstaken:

 • algemeen bestuurslid
 • contactpersoon Professionaliteit en Kwaliteit
 • ledenadministratie (toelating)
 • Huishoudelijk Reglement 

Waarom de NVvT?
Ik vind het belangrijk dat er een beroepsvereniging voor trainingsacteurs is. Trainingsacteur is een echt vak en het is goed om de krachten in een vereniging te bundelen. Alléén gaat soms sneller, maar samen kom je verder. Van zo'n club wil ik sowieso lid zijn. En ik wil er ook wel een poosje tijd en energie in steken om de vereniging, het vak en de collega's verder te helpen.

Waar sta je voor?
Ik sta voor structuur en duidelijkheid. Ik ben bedachtzaam en kritisch, nieuwsgierig en leergierig. En ik wil graag voor de vereniging en het vak een aantal resultaten neerzetten in het algemeen belang. Omdat ik heilig geloof in ervaringsgericht leren.
 
Wat vind je het leukst aan je functie?
Het leukst vind ik dat ik als bestuurslid vanuit mijn betrokkenheid kan meedenken met allerlei dingen die het vak betreffen. Dat we samen met de leden, dingen beter kunnen maken. En ook dat je niet alleen reageert op wat er op ons werkterrein gebeurt, maar dat we ook, actief, initiatieven kunnen nemen, dat we voorop kunnen lopen. En dat allemaal om leren leuker en effectiever te maken!


 

 ella-veldman-penningmeester-nvvt

Ella Veldman
Penningmeester NVvT

Bestuurstaken:

     *Penningmeester

     * Contactpersoon activiteitencommissie

    * Algemene zaken

 

 

   
   

Waarom de NVvT?
Ik houd enorm van verbinding en samenwerken. Als zelfstandig ondernemend trainingsactrice ben ik sinds 2008 lid van de NVvT. Als trainingsacteur werken wij meestal alleen en heb ik gemerkt dat het dubbel fijn is een plek te hebben om met elkaar te sparren, elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Door mijn functie als penningmeester ervaar ik mijzelf als nog wat dichter bij het vuur van de NVvT zittend.

Waar sta je voor?
Ik sta voor waarachtigheid en verbinding. Mijn kracht zit in: intuïtie, open en eerlijk communiceren, kritisch durven denken. En natuurlijk sta ik ervoor dat onze financiën goed op orde blijven zodat wij als vereniging op een gezonde manier door kunnen blijven groeien.
 
Wat vind je het leukst aan je functie?
De samenwerking met een groep mensen die ook positief bezig zijn met het vak wat ik als liefste uitoefen: trainingsacteren. Daar word ik blij van en dat inspireert mij. Daarnaast vind ik het een fijn gevoel om iets concreets te kunnen doen wat ten dienste staat van het voortbestaan deze actieve vereniging. En dan zijn cijfers inderdaad wel heel concreet ;-)


 

 jacolien-schepers-bestuurslid-nvvt

Jacolien Schepers
Algemeen bestuurslid NVvT

Bestuurstaken:

 • Websitebeheer
 • Twitter
 • Algemene zaken
 • Dag van de Trainingsacteur

 

 

Waarom de NVvT?
Als zelfstandig trainingsacteur heb ik behoefte om te kunnen sparren met collega-trainingsacteurs over het vak. Daarnaast vind ik het belangrijk ervaringen uit te wisselen en nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied te blijven volgen. Bij de NVvT heb ik die plek gevonden.

Waar sta je voor?
Ik vind het belangrijk contact te houden tussen het bestuur en haar leden. Juist omdat trainingsacteurs vaak zelfstandig hun werk doen is het belangrijk dat er een brancheorganisatie is die voor de belangen van trainingsacteurs als beroepsgroep opkomt. Ik denk hierbij aan professionaliteit, scholing en innovatie.
 
Wat vind je het leukst aan je functie?
Ik vind het inspirerend om heel direct met collega’s te kunnen overleggen over de voortgang van onze vereniging en ontwikkelingen in ons vak. Het geeft mij energie om daar invloed op te hebben en om mijn steen(tje) bij te dragen. Mijn goede eigenschappen die ik meebreng in het bestuur zijn eerlijke en directe communicatie en mijn taken praktijkgericht en snel uit te voeren.


 

 

Herman Kamphorst
Secretaris

Bestuurstaken:

    * Notulen

    * Algemene zaken

   
   

Waarom de NVvT?
Ik ben vanaf het begin lid van de NVvT.  Belangrijke reden was om samen met collega's uit te wisselen over het vak en alles wat daarbij komt kijken. Gaandeweg is de vereniging gegroeid tot een levendige- en betekenisvolle organisatie waar ik me bij betrokken voel. 

Waar sta je voor?

Mijn motto is: Samen sta je sterker. Mijn streven is om ons gezamenlijke belang te ontwikkelen.

Wat vind je het leukst aan je functie?

Samen met de andere bevlogen bestuursleden mee te denken, ontwikkelingen te volgen en te bespreken. 


 
Wil je meer weten over de bestuursleden, hun taken en portefeuilles? Of wil je hun je mening laten horen?

CONTACT!