Activiteiten

Inschrijving voor een workshop is alleen mogelijk nadat je daartoe een uitnodiging hebt ontvangen namens de Activiteitencommissie.

Op zoek naar een vakinhoudelijke NVvT-workshop? Benieuwd naar de andere activiteiten die de NVvT voor haar leden organiseert? Of wil je weten wanneer de vereniging weer bij elkaar komt? Alle NVvT-activiteiten vind je hier. Per activiteit staat de toegankelijkheid vermeld:  voor iedereen of alleen voor leden.

Nieuwsgierig naar onze workshops en lezingen? Dat snappen wij en nieuwsgierigheid belonen wij dan ook graag. Onder verslagen workshops en lezingen vind je daarom verslagen van eerdere activiteiten

Agenda

RELATIONAL PRESENCE door DANIQUE THUIS
Zaterdag 08 Oktober 2022, 10:00 - 15:00

Authentiek communiceren in Relational Presence

Als trainingsacteur werk je natuurlijk veelal met groepen, sta je ‘aan’ en probeer je je rol zo goed mogelijk neer te zetten. Je wilt er graag 100% voor de deelnemer zijn want alleen vanuit echte verbinding kan er veiligheid ontstaan om te oefenen. Maar soms is dat verdraaid lastig want in je hoofd speelt er ook van alles mee. Welke feedback ga ik zo geven? Hoe vindt de trainer dat ik het doe? Moet ik niet iets meer zus of zo?… en dan ben je weg uit het hier en nu. Hoe zou het zijn als het je lukt om ook op die momenten in verbinding te blijven?

Relational presence gaat over het vermogen om met je volle aandacht aanwezig te zijn als je spreekt én als je luistert.  Verbinding is namelijk altijd gebaseerd op de kwaliteit van je aanwezigheid. Eerst de relatie voorrang geven, daarna pas de inhoud. En die inhoud heeft dan gelijk meer impact. Maar hoe doe je dat? Hier gaan we mee aan de slag. Uiteraard door vooral heel veel te doen en zo Relational Presence zelf te ervaren. 

Een workshop over spreken vanuit je hart, in verbinding zijn en blijven en hoe deze ‘staat van zijn’ leidt tot authentieke en krachtige communicatie, zowel in groepen als in 1 op 1 gesprekken. Terwijl je ondertussen ook werkt aan het versterken van je persoonlijke en professionele presentatie waardoor je ook daarin (nog) meer gemak ervaart en (nog) meer impact hebt in het werken met groepen. Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je graag kennismaken met deze bijzondere methodiek? Ik zie je heel graag op 8 oktober.

Danique Thuis is zowel trainingsacteur als trainer. Zij acteert en traint vanuit haar bedrijf STERK in je WERK, altijd met de focus op het vergroten van zelfvertrouwen op de werkvloer. 

Zij volgde zelf een workshop Relational Presence bij de NVvT in 2018 en was gelijk verkocht. Zij is nu inmiddels zelf facilitator Relational Presence en gebruikt dit in al haar acteer- en trainingswerk. 

Datum: zaterdag 8 oktoberTijden:?10.00 tot 15.00 (inloop vanaf 9.30)Locatie: Binnenbos, Hoog Kanje 186, ZeistGastvrouw:? Berdine Segers 06 28151067Minimaal? 8, maximaal ?10 deelnemers