Activiteiten

Inschrijving voor een workshop is alleen mogelijk nadat je daartoe een uitnodiging hebt ontvangen namens de Activiteitencommissie.

Op zoek naar een vakinhoudelijke NVvT-workshop? Benieuwd naar de andere activiteiten die de NVvT voor haar leden organiseert? Of wil je weten wanneer de vereniging weer bij elkaar komt? Alle NVvT-activiteiten vind je hier. Per activiteit staat de toegankelijkheid vermeld:  voor iedereen of alleen voor leden.

Nieuwsgierig naar onze workshops en lezingen? Dat snappen wij en nieuwsgierigheid belonen wij dan ook graag. Onder verslagen workshops en lezingen vind je daarom verslagen van eerdere activiteiten

Agenda

Wie bestuurt mijn brein?
Donderdag 20 Januari 2022, 19:30 - 21:45

Donderdag 20 januari 2022
Workshop: wie bestuurt mijn brein
Trainer: Joke van Diest

Met kennis en inzicht over hoe het brein leert en ontwikkelt, wordt leren en veranderen leuker en makkelijker. In deze workshop geeft Joke van Diest je kennis, inzicht en ervaringen mee om met nog meer impact je vak als trainingsacteur uit te kunnen oefenen.

Als trainingsacteur wil je graag dat er ‘een kwartje valt’ bij een deelnemer. We weten dat het daarbij belangrijk is om te werken in een zo veilig mogelijke sfeer. Wat kunnen we doen en met name zeggen om het brein van deelnemers ontvankelijk te maken en te houden?

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met:
· Theorie met ondersteuning van oefeningen hoe het brein leert;
· Weet je wat ‘Toffe Stofjes’ kunnen doen in het brein;
· Hoe je deze kunt activeren bij jezelf en de ander;

Joke van Diest is lid van de NVvT en werkzaam als trainer, coach en trainingsacteur bij Groeneveld & van Diest.

Datum: Donderdagavond 20 januari 2022
Tijden: 19.30 - 21.45 (inloggen om 19.15)
Locatie: Online
Minimaal 8, maximaal 16 deelnemers

Deze activiteit is vol maar je kan je opgeven voor de wachtlijst
Gastvrouw: Berdine Segers (06 28 15 10 67)

Locatie Online