Activiteiten

Inschrijving voor een workshop is alleen mogelijk nadat je daartoe een uitnodiging hebt ontvangen namens de Activiteitencommissie.

Op zoek naar een vakinhoudelijke NVvT-workshop? Benieuwd naar de andere activiteiten die de NVvT voor haar leden organiseert? Of wil je weten wanneer de vereniging weer bij elkaar komt? Alle NVvT-activiteiten vind je hier. Per activiteit staat de toegankelijkheid vermeld:  voor iedereen of alleen voor leden.

Nieuwsgierig naar onze workshops en lezingen? Dat snappen wij en nieuwsgierigheid belonen wij dan ook graag. Onder verslagen workshops en lezingen vind je daarom verslagen van eerdere activiteiten

Agenda

Kijkje bij (acteurs)bureau's
Dinsdag 28 Juli 2020, 14:00 - 16:00
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hugo Vos 06 50640459

Zoomlezing: Een kijkje in de keuken van (acteurs)bureaus
Dinsdag 28 juli 2020
Door Rebecca Sies

Acteurs- en trainingsbureaus kunnen een grote verschaffer van werk zijn. ?Als je een beetje weet hoe je in dat veld handig kunt manoeuvreren kun je er veel uithalen; werk, collegialiteit, opleiding en hulp bij onprettige situaties met een opdrachtgever bijvoorbeeld.

Toch is dat nog niet altijd zo duidelijk voor zzp’ers valt me op. Zonde!

In deze Zoomlezing neem ik je mee in de wereld van bureaus; hoe denken zij, waar liggen belangen, wat verwachten ze van acteurs en wat blijft misschien onuitgesproken? Met als doel: als acteur beter aansluiten op de behoeftes van een bureau.
Want zeker in deze onzekere tijden kan goed contact met bureaus voor een betrouwbare inkomsten bron zorgen!

Rebecca Sies werkt als trainer en adviseur voor RadarVertige. Daar zorgt ze o.a. voor het reilen en zeilen om onze acteurspoule heen.
Na haar opleiding als trainingsacteur begonnen bij Act Inc. en Kapok. Om vervolgens in vast dienstverband bij Act Inc. verder te gaan waar ze ook als planner werkte.
Ze kent de wereld van de bureaus goed en ziet mismatches tussen de verwachtingen van zzp’ers en bureaus naar elkaar toe.

Ze vindt het belangrijk dat jij er wat uit kan halen. Kom dus gerust met alle vragen die je hebt, daar bouwt ze ruimte voor in! En ze zal eerlijk antwoorden:-)

Datum: 28 juli 2020
Tijd: 14:00-16:00 u.
Locatie: ONLINE
Gastheer: Hugo Vos (06-50640459)
Minimaal 8 en maximaal 10 leden

Locatie Online