Activiteiten

Inschrijving voor een workshop is alleen mogelijk nadat je daartoe een uitnodiging hebt ontvangen namens de Activiteitencommissie.

Op zoek naar een vakinhoudelijke NVvT-workshop? Benieuwd naar de andere activiteiten die de NVvT voor haar leden organiseert? Of wil je weten wanneer de vereniging weer bij elkaar komt? Alle NVvT-activiteiten vind je hier. Per activiteit staat de toegankelijkheid vermeld:  voor iedereen of alleen voor leden.

Nieuwsgierig naar onze workshops en lezingen? Dat snappen wij en nieuwsgierigheid belonen wij dan ook graag. Onder verslagen workshops en lezingen vind je daarom verslagen van eerdere activiteiten

Agenda

Houd de zaag scherp
Dinsdag 27 Augustus 2019, 10:00 - 16:00
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ida van de Lagemaat 06 41 24 14 88

Activiteitencommissie

Dinsdag 27 augustus 2019
Houd de zaag scherp
Marius Schalkwijk, Ida van de Lagemaat en Astrid Onderwater


Met deze woorden zegt Covey: Vakmanschap eist onderhoud.
Dat onderschrijft de NVvT en wie niet, zou je denken..
Uit de enquête onder opdrachtgevers kwamen verschillende vaardigheden/punten naar voren die als belangrijke kwaliteiten van de trainingsacteur werden beschouwd.
Bovenaan de lijst staat het geven van feedback.

Er zijn verschillende redenen waarom we deze training aanbieden:
Professional worden is één, professional blijven is twee. 'A real professional is a learning professional'. Zeker voor ons van wie leren en ontwikkelen onze corebusiness is.
De NVvT hecht er veel belang aan dat haar leden volgens een bepaalde standaard te werk gaan als het gaat om het geven van feedback als acteur.
De NVvT en de activiteitencommissie focussen op de vakinhoudelijke kant met het aanbieden van workshops en trainingen.

Maar.. Dat kunnen we toch allemaal al, feedback geven?!
En toch... Of je nu nog maar kort of al heel lang als trainingsacteur werkt, het is en blijft één van de belangrijkste ingrediënten van je vak!

Wil jij jouw zaag scherp houden?


Locatie InspirID, Petrus Driessenstr. 44/46 in Groningen
lunch zelf meenemen
inloop vanaf 09.30
Minimaal 8 en maximaal 12 leden