Activiteiten

Inschrijving voor een workshop is alleen mogelijk nadat je daartoe een uitnodiging hebt ontvangen namens de Activiteitencommissie.

Op zoek naar een vakinhoudelijke NVvT-workshop? Benieuwd naar de andere activiteiten die de NVvT voor haar leden organiseert? Of wil je weten wanneer de vereniging weer bij elkaar komt? Alle NVvT-activiteiten vind je hier. Per activiteit staat de toegankelijkheid vermeld:  voor iedereen of alleen voor leden.

Nieuwsgierig naar onze workshops en lezingen? Dat snappen wij en nieuwsgierigheid belonen wij dan ook graag. Onder verslagen workshops en lezingen vind je daarom verslagen van eerdere activiteiten

Agenda

Motiverende gespreksvoering
Donderdag 11 April 2019, 19:30 - 22:30
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ida van de Lagemaat 06 41 24 14 88

Motiverende gespreksvoering leert ons om motivatie te ontlokken in plaats van op te leggen. Wetenschappelijke onderzoek heeft aangetoond dat motiverende gespreksvoering effectief is bij allerlei leefstijlveranderingen. Inmiddels hebben honderden onderzoeken bij diverse doelgroepen dit laten zien. Om deze reden worden wereldwijd steeds meer professionals uit diverse vakgebieden hierin getraind.

Naast de effectiviteit van motiverende gespreksvoering is een groot voordeel dat zowel gever als ontvanger het als een bijzonder prettige gespreksstijl ervaren. Wat hierbij opvalt is dat degene die Motiverende gespreksvoering toepast nimmer probeert de cliënt te overtuigen.

Het eerste uur zal Sergio een inleidende workshop geven en na de pauze een 'open space' om samen met ons de vertaalslag te maken naar ons werk als trainingsacteur.

Sergio is trainer/coach en traint professionals in o.a. motiverende gespreksvoering met zijn bedrijf Bureau Bewezen Effect . In 2018 schreef ook het boek “Coachen 3.0 – Deel I: Motiverende gespreksvoering” dat via zijn website https://www.bewezeneffect.nl/boek-coachen-3-0/ te koop is.Locatie Centrum Djoj, Antony Duyklaan 5 -7 Rotterdam
Inloop vanaf 19.00 uur.
Minimaal 8 leden, maximaal 14