Aanmelden Dag van de Trainingsacteur dinsdag 11 juni 2019

Akoesticum
Nieuwe Kazernelaan 2 – D 42
6711JC EDE (GLD)

Ja, ik schrijf mij in voor de Dag van de Trainingsacteur!
Ongeldige invoer

Vul uw voornaam in.

Vul uw achternaam in.

Vul uw adres in.

Vul uw postcode in.

Vul uw woonplaats in.

Vul uw e-mailadres in.

Vul uw telefoonnummer in.

Selecteer

* Heb je je als deelnemer opgegeven en ben je nog géén lid van de NVvT maar besluit je na je deelname aan de DvdTa’19 je binnen 14 dagen op te geven als lid, dan ontvang je alsnog de korting die leden van de NVvT krijgen.

Naast het plenaire programma in de ochtend biedt de Dag van de Trainingsacteur in de middag zeven verschillende workshops aan. Geef hieronder de volgorde aan van de workshop waar jij graag bij wilt zijn (1, 2, 3, ...enz) De voorkeuren worden behandeld op volgorde van binnenkomst. We doen ons best maar kunnen niet garanderen dat aan je wens voldaan wordt.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ga akkoord met de voorwaarden

Na je aanmelding kan je automatisch betalen via het betalingssysteem. Je inschrijving wordt definitief nadat wij je betaling hebben ontvangen. Binnen twee weken na ontvangst van jouw inschrijving ontvang je een schriftelijke bevestiging.

Scholingsuitgaven zijn onder voorwaarden aftrekbaar. Zie hiervoor de website van de belastingdienst: www.belastingdienst.nl

Annuleringsvoorwaarden:
Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren via dagvandetrainingsacteur@nvvt.nl. Annuleer je tot vier weken voor de aanvang van het event, dan brengen wij geen kosten in rekening. Annuleer je tot twee weken voor de aanvang van het event dan brengen wij € 25 aan arrangementskosten in rekening. Meld je je binnen twee weken voor aanvang af? Dan zijn wij genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kun je bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van jouw inschrijving gebruik laten maken.

Bedankt voor je inschrijving.

Tot ziens op dinsdag 11 juni 2019 bij BRANDSTOF, de Dag van de Trainingsacteur!

De NVvT-commissie Dag van de Trainingsacteur 2019
0,00