Aanmelden Dag van de Trainingsacteur dinsdag 6 juni 2017

Akoesticum
Nieuwe Kazernelaan 2 – D 42
6711JC EDE (GLD)

Ja, ik schrijf mij in voor de Dag van de Trainingsacteur!
Ongeldige invoer

Vul uw voornaam in.

Vul uw achternaam in.

Vul uw adres in.

Vul uw postcode in.

Vul uw woonplaats in.

Vul uw e-mailadres in.

Vul uw telefoonnummer in.

Selecteer

* Heb je je als deelnemer opgegeven en ben je nog géén lid van de NVvT maar besluit je na je deelname aan de DvdTa’17 je binnen 14 dagen op te geven als lid, dan ontvang je alsnog de korting die leden van de NVvT krijgen.

Naast het plenaire programma biedt de Dag van de Trainingsacteur ook workshops. ’s Ochtends kun je deelnemen aan één van de vier workshops en ’s middags aan één van de zes verschillende workshops. Geef hieronder de volgorde aan van de workshop waar jij graag bij wilt zijn. (1, 2, 3,… enz.). Wij houden zoveel mogelijk rekening met je voorkeur, maar kunnen je wens helaas niet garanderen.

Ochtendprogramma
Bert van den Brink: Muziek! (plenair)

Remko van der Drift: Fouten maken moed (plenair)
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Middagprogramma
Theatrale bijdrage NHL (plenair)
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Dagvoorzitter Henk Witteman: Speedy netwerken (plenair)

Jaap Pluijgers: Muziek! (plenair)

Ga akkoord met de voorwaarden

Binnen twee weken na ontvangst van jouw inschrijving ontvangt je een schriftelijke bevestiging. De betaling (NVvT-leden € 99 niet NVvT-leden € 125) dient binnen één week na ontvangst van de factuur te worden voldaan op ING bankrekeningnummer: NL 58 INGB 0009 1124 17 ten name van de Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs onder vermelding van ‘Dag van de Trainingsacteur 2017’ met jouw voor- en achternaam. Je inschrijving wordt pas definitief nadat wij de betaling ontvangen hebben.

Scholingsuitgaven zijn onder voorwaarden aftrekbaar. Zie hiervoor de website van de belastingdienst: www.belastingdienst.nl

Annuleringsvoorwaarden:
Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren via dagvandetrainingsacteur@nvvt.nl. Annuleer je tot vier weken voor de aanvang van het event, dan brengen wij geen kosten in rekening. Annuleer je tot twee weken voor de aanvang van het event dan brengen wij € 25 aan arrangementskosten in rekening. Meld je je binnen twee weken voor aanvang af? Dan zijn wij genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kun je bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van jouw inschrijving gebruik laten maken.

Bedankt voor je inschrijving.

Tot ziens op dinsdag 6 juni 2017 bij BRANDSTOF, de Dag van de Trainingsacteur!

De NVvT-commissie Dag van de Trainingsacteur 2017
0.00