• De Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs (NVvT) is een vereniging ván en vóór professionele trainingsacteurs. Voor ons betekent dat vooral: voortdurend bezig zijn met verdere professionalisering van het vak en handelen volgens de NVvT-Gedragscode. We bieden onze leden een ruim podium voor de uitwisseling van kennis en expertise, via onze website of tijdens de vele activiteiten en workshops die we organiseren.

    LEES MEER

  • In 2012 hebben de NVvT-leden een gedragscode aangenomen. Daarin is vastgelegd wat wij zien als de beroepshouding van een NVvT-trainingsacteur. Naar de opdrachtgever, naar collega-trainingsacteurs en naar de vereniging. We hebben daarmee een kader neergezet voor de integriteit, vakkundigheid en betrouwbaarheid van ieder NVvT-lid.

    GEDRAGSCODE

  • Het Profiel Trainingsacteur NVvT versie 1.0 is in november 2014 vastgesteld door het bestuur van de NVvT. We zetten dit profiel in bij het stimuleren van ontwikkeling van de kwaliteit van de leden trainingsacteurs. We nodigen je uit je te spiegelen aan het profiel. We stimuleren je om ook opdrachtgevers, trainers en collega's uit te nodigen jou feedback te geven op basis van het profiel. Op die manier kun je onderzoeken waar je nog ontwikkeling te halen hebt. Ook gebruiken we het profiel als richtsnoer bij het beoordelen van nieuwe aanmeldingen van leden.

    LEES MEER

WORD NU LID! basis-v3-11

AANMELDINGSFORMULIER

VIND EEN TRAININGSACTEUR! basis-v3-11

ZOEKEN

EEN PRACHTIG 2023 !

HOPELIJK HAD JE FIJNE FEESTDAGEN EN EEN VROLIJK OUD & NIEUW, BEN JE GOED UITGERUST, AT JE GENOEG OLIEBOLLEN, ONTSPANDE JE EN DEED LEUKE DINGEN WAAR JE TIJD VOOR HAD OF MAAKTE!!  WIJ NODIGEN JE VAN HARTE UIT OM HET KOMENDE JAAR GOED TE BEGINNEN: 

 

GRAAG ZIEN WE ALLE LEDEN OP 13 JANUARI IN ZEIST OP DE NVVT NIEUWJAARSBIJEENKOMST (EINDELIJK LIVE NA 2 JAAR ONLINE) MET CHAMPAGNE, EEN LEUKE VERRASSINGS-WORKSHOP, LEKKER ETEN EN EEN BORREL/NAZIT. OPDAT WE WEER VEEL NIEUWE EN OUDE BEKENDEN, COLLEGA'S, VRIENDEN, OUD-STUDIEGENOTEN TEGENKOMEN.

Collegiale feedback

Lees hier alles over collegiale feedback

Intervisie

Een georganiseerd en gestructureerd gesprek tussen collega’s

Dienstverlening & ZZP-Nederland

Gratis ledenhulp voor jou, als acteur en als zelfstan-
dig ondernemer!

Honorering achteraf

Alles over de honorering achteraf.